Logo
Visa meny
Dölj meny

Donationer

Katthjälpen är så otroligt tacksam för varje bidrag. Veterinärvård kostar och att behöva neka en sjuk och utsatt katt vård känns förfärligt. Med hjälp av ekonomiskt bidrag har vi möjligheten att lindra plågor och skapa förutsättning för ett långt och lyckligt liv.

Varje krona räknas, alla kan inte göra allt men tillsammans blir vi starka.

Vårt plusgirokonto: 501707- 4
Vårt swishnummer: 1234943668

Allt är värdefullt

Donationer behöver inte nödvändigtvis bestå av kronor & ören. Ibland kan plats i akuthem erbjudas, men det saknas sådant som sandlådor, filtar, matskålar mm. Katthjälpen behöver därför hålla med ett lager av sådant och att köpa in detta tär på dyrbara kronor. Har Du några kattsaker över så tar Katthjälpen tacksamt emot dessa. Ingenting behöver vara nytt så länge som det är helt och fungerar.

Minsta lilla ting räknas som värdefullt för en liten övergiven och kanske sjuk katt. En matskål, en filt..kanske en sandlåda, en kattspade…en slatt kvar i kartongen med kattsand..eller kanske en alldeles egen liten leksak? Våra katter blir överlyckliga för allt de kan få!

Gåvor i form av mat, sand, filtar mm kan lämnas in hos Sundsvall bildemontering AB på Eknenäsvägen i Sundsbruk: Öppettider Mån-Torsd 08-17, Fre 08-12, Lunch 12-13.

 

Det är tack vare er generositet som katthjälpen kan existera – TACK för att ni hjälper oss hjälpa!