Logo
Visa meny
Dölj meny

Tristan

Postat av: Catherine Dahlgren, 28 april, 2015

Det här är Tristan!

I 16 år har han bott med sin matte och de har hållit varandra sällskap i ur och skur. Men en dag var olyckan framme, matte föll i hemmet och slog ihjäl sig när Tristan var utomhus. I 14 dagar väntade han tålmodigt utanför mattes dörr, i minusgrader, blötsnö och regn. Hungrig och kall jamade han olyckligt, men ingen matte öppnade dörren och släppte in till värme och mat. Inte kunde han förstå..

Till slut reagerade snälla grannar över den olyckliga kissen och gav honom mat och bäddade åt honom på inglasade altaner så att han slapp undan väder & vind. Sedan ringde de Djurskyddet Katthjälpen i Sundsvall som genast kom och hämtade en vilsen men tacksam Tristan som fick komma till ett jourhem.

TristanFörsta tiden

Första tiden var läskig, nya människor, andra katter och en helt ny plats…”Ska jag bo här nu? Vilka är ni? Vågar jag älska igen”. Men nu börjar det lossna, den gamla kissen har landat och livet verkar inte vara så dumt ändå. Visst saknar han sin gamla matte, men de nya människorna är inte så tokiga ändå..och han är varm & mätt…och älskad igen…

Ingen mer flytt

Tristan kommer att få stanna i sitt jourhem resten av sitt liv, när man är 16 år så ska man inte behöva flytta runt en massa och jourhemmet är så fäst vid den gamla farbrorn att de inte vill släppa honom, och kärleken tycks vara besvarad.

Tack

Tack till alla er varmhjärtade människor som reagerar & agerar, utan er så skulle katter som Tristan inte överleva!

Katter som söker hem

Aurora

Aurora är en dam som haft det riktigt tufft innan hon kom till oss på...
Läs mer